Foredrag med gidselsforhandler Jack Bohr Christensen

Mød manden, der er vant til at håndtere samt navigere i pressede situationer i rollen som gidselforhandler i nogle af verdens brændpunkter.

Billetpris: 155 kr. + gebyr

Bestil billetter

Han er uddannet Cand. Jur fra Københavns Universitet, sprogofficer i russisk og kaptajn i Flyvevåbnet.
Siden 2005 har han uddannet danske soldater i Conduct After Capture – Overlevelse som gidsel, og i mere en 6 år har han fungeret som aktiv gidselsforhandler på Danmarks vegne.

I dag støtter Jack Bohr Christensen danske og udenlandske firmaer, organisationer og enkeltpersoner med at håndtere katastrofer og kritiske hændelser. Han træner danske soldater i gidseloverlevelse og uddanner danske og udenlandske journalister, fotografer og forretningsfolk i hvordan de sikkert kan bevæge sig rundt, der hvor den ’gode’ historie og forretning er, og der hvor relationer og resultater ikke bare etableres via mail.

Han forhandler gidsler ud af tilfangetagelse i lande som Ukraine, Syrien og Nigeria og tilbringer ofte ugevis med dem efter deres frigivelse for at få dem tilbage til et normalt liv.
Jack er personen, der i visse tilfælde skal overlevere løsesummen til kidnapperne, og har ansvaret for at familiernes sammensparede penge ikke bliver spildt.

Han tilbringer tid med pårørende til gidsler, og er også den, der i de tilfælde, hvor et gidsel ikke kommer ud i live – skal give familien den triste besked.

 

Glæd dig til en intens aften, når vi byder indenfor til endnu et spændende foredrag på Schackenborg Slot.

 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)