Påske på Schackenborg

Påske på Schackenborg er for hele familien. Vi glæder os til at byde indenfor til påskejagt og papirklip for de yngste, samt gi' en forsmag på Bit Vejles magiske papirskunst univers.

Entré:
75 kr. for voksne
25 kr. for børn

Vi glæder os allerede til at markere påsken 2021, hvor du kan opleve de smukke omgivelser på tæt hold, når vi åbner dørene til et helt særligt påskeeventyr.

Tre dage fra Langfredag til Påskedag (2-4. april) inviterer vi indenfor til en særlig & sød påske-event, der vil overstråle det meste og giver dig mulighede for at få et indblik i papirskunstneren Bit Vejles magiske univers.

Bit skaber billeder af luft og papir. Med saksen som eneste redskab, klipper hun sin egen mangfoldige verden ind i papiret. Hendes udtryksform, psaligrafi, betyder ordret: kunsten at tegne eller male med saks. Det er langsomhedens, eftertænksomhedens og tålmodighedens kunst.

Bit Vejles arbejder formes af et stort sammenhængende stykke papir som foldes én, to eller tre gange og klippes udelukkende med saks.

Vi indretter også børnenes kreative værksted, hvor vi inviterer indenfor til papir & gækkebrevsklip – og naturligvis ingen påske uden en påskeæggejagt.
Vi håber også børnene vil hjælpe os med at finde alle påskeæggene som påskeharen har gemt – vi kvitterer til gengæld med en lækker chokolade påskehare fra Fylla Chokolade.

Fylla Tjørnelund, der er kvinden dette lokale chokolade eventyr, vil selv være til stede ved påske på Schackenborg, hvor du har mulighed på at blive klogere på den håndlavede chokolade, der bliver til af naturlige og lækre sønderjyske råvarer.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)