Royal Side Run stemningen kommer til Møgeltønder!

I Pinsen 2021 kan du snøre løbeskoene og være med, når vi afvikler Royal Side Run på Schackenborg. Der er plads til alle, hvad end man er dedikeret løber, nybegynder eller ønsker at komme ud på en gåtur i godt selskab og blive en del af fællesskabet.

Vi glæder os meget til sammen med Bevæg Dig For Livet, ECCO & Møgeltønder Runners at invitere indenfor til en aktiv og hyggelig dag, hvor fællesskab og bevægelse, er i højsædet.

Præcist som ved Royal Run, er ruterne henholdsvis One mile, 5 & 10 km, men herudover byder Møgeltønders Royal Side Run, der afvikles her fra Schackenborg Slot, også på en halvmaraton, hvor de deltagende krydser den dansk/tyske grænse.

Start & målområdet vil være på Schackenborg, og som noget ganske særligt, vil dagens længste rute altså strække sig over den tyske grænse.

Og det bliver ikke kun bevægelse, der er i højsædet. Vi glæder os virkelig meget til at danne rammen for en rigtig god dag, hvor alle kan være med. En dag, hvor der også bliver plads til at hygge sig på Schackenborg efter løbet, bl.a. med et musikalsk indslag i slotsparken, som du som deltager, roligt kan glæde dig til.

Det vil samtidig være muligt at opleve de smukke stuer og sale på Schackenborg slot indefra – denne dag til en særpris.

Distancerne er: One mile (1,6 km), 5 km, 10 km & halvmaraton (21,1 km)

Tilmeld dig her

Af hensyn til en fælles afrunding, er der en tidsbegrænsning på gennemførelse af ruterne på 3 timer.

Pressefotos Royalrun.dk

Schackenborg, Bevæg Dig For Livet, ECCO & Møgeltønder Runners forbeholder sig ret til at vise deltagers navn og løbeklub på startnumre samt deltager- og resultatlister. Personlige oplysninger, der afgives i forbindelse med tilmelding og deltagelse i Royal Side Run opbevares af arrangøren og videregives eller sælges aldrig til tredjepart. E-mails vil udelukkende blive anvendt til at sende nødvendig løbsinformation til deltagere.

 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)