Rundvisning på slottet

Oplev det kongelige slot helt tæt på og nyd de spændende fortællinger i historiske rammer

Spændende fortællinger i historiske rammer

Bestil billetter

Spørgsmål vedrørende billetsalg rettes direkte til Billetten på tlf: 70 20 20 96 eller service@billetten.dk
For at sikre dig en billet til den rundvisning du ønsker, skal du booke online her

Bliv en del af fortællingen

Er du vild med historie, eller interesserer den kongelige familie dig? Book en rundvisning på Schackenborg Slot og få alle fortællingerne fra en af vores dygtige guider og se de smukke bygninger på tæt hold – også indefra.

Når du træder ind på slotspladsen på Schackenborg, går en tur i den smukke slotspark eller går rundt i slottets smukke sale og rum, går du i fodspor, der strækker sig tusind år tilbage i tiden og måske endnu længere.

Hør om dengang Møgeltønderhus, som slottet hed fra begyndelsen, var en af den danske krones og kirkes bastioner i kampen med de holstenske grever. Glæd jer også til de mange historier om opførelsen af Schackenborg og de 11 generationer Schack, som har boet på Schackenborg Slot – har du f.eks. nogensinde hørt om Sølvarmen, eller ved du hvem Den onde Grevinde er?

I 1978 vendte slottet atter tilbage til det danske Kongehus. Prinseparret boede på slottet indtil 2014 og bruger det nu som deres andet hjem.

Schackenborg Slot ligger før den idylliske Slotsgade i Møgeltønder. Snyd ikke dig selv for en gåtur i den smukke Slotsgade, når du besøger Schackenborg Slot.

Vær venligst opmærksom på, at besøg på slottet ikke er egnet for dårligt gående, da der ikke er elevator på slottet, og at adgang til slottet sker via brostensbelagt slotsgård.

Rundvisningen varer ca. 70 minutter.

Nedenfor finder du mere om vores nye gruppeture:

Bliv klogere på Møgeltønders historie

Se med egne øjne hvorfor Slotsgaden i Møgeltønder er helt unik og hør, hvad det er, der gør den til én af Danmarks smukkeste landsbygader – hvis ikke den smukkeste.

Vores guide giver dig et indblik i befolkningssammensætninger, byggestil, hvordan byen har fået sit navn og meget mere. Varigheden er 60 min.

Oplev Møgeltønder Kirke

På denne guidede tur, bliver du klogere på den smukke kirkes historie, der ligesom resten af Møgeltønder, er noget ganske særligt. Den er byens ældste bygning og Danmarks længste landsbykirke. Kirken er ligeledes enestående ved at have været såvel landsby- som slotskirke. Få blandt andet historien om hvorfor kirkens orgel er usædvanligt, og nyd samtidig den overdådige indvendige udsmykning. Varigheden er 60 min.

For bookning af gruppeture kontakt os gerne på kontakt@schackenborg.dk 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)