Ledige jobs

Schackenborg Fonden søger udviklingschef

Som udviklingschef får du ansvaret for at opbygge og brande Schackenborg Slot som turistattraktion  

Schackenborg Fonden, der i dag har driftsansvaret for Schackenborg, ønsker at udvikle slottet til en signaturattraktion i Sydvestjylland. Dertil søges en engageret, kreativ og resultatskabende udviklingschef med et strategisk mindset.

Dine primære opgaver:

Udviklingschefen skal i tæt samarbejde med Schackenborg Fonden videreudvikle og implementere den strategiske retning for slottets aktiviteter inden for helårsturisme og oplevelsesøkonomi.

For at sikre en konstant forretningsudvikling får udviklingschefen ligeledes ansvaret for at udvikle porteføljen af partnerskaber lokalt, regionalt og nationalt.

Udviklingschefen får ansvaret for samle og lede det hold, der i det daglige skal drive de turismerelaterede aktiviteter på slottets arealer.

Din profil:

Som person har du gennemslagskraft og en samlende personlighed, der evner at samarbejde med mange forskellige aktører inden for turisme og oplevelsesøkonomi i både lokalsamfund og regional sammenhæng.

Du har en uddannelse og erfaring, der gør dig i stand til at tænke strategisk. Du er udadvendt, engageret, tålmodig og i stand til at tale med mange forskellige interessenter.

  • Overordnet forståelse og indsigt i processer vedr. eventplanlægning, styring, budgettering og eksekvering af events i alle størrelser
  • Stærk kommerciel indsigt og markedsforståelse
  • Erfaringer med partnerskaber på flere niveauer
  • Gode kommunikationsevner
  • Administrations- og regnskabserfaring
  • Ledelseserfaring

Om stillingen 

Stillingen vil organisatorisk blive placeret som en stabsfunktion under Schackenborg Fondens bestyrelse.

Lønnen og ansættelsesvilkår forhandles individuelt med udgangspunkt i dine kvalifikationer:

Hvis du er interesseret i stillingen, kan du kontakte rekrutteringsrådgiver Trine Schandorff fra Genitor, ts@genitor.dk.

 

Om Schackenborg Fonden:

Schackenborg ejes og drives i dag af Schackenborg Fonden. Fonden blev stiftet 30. juni 2014 af Prins Joachim, Bitten og Mads Clausens Fond, ECCO Holding og Ole Kirks Fond og har Prins Joachim og Prinsesse Marie som protektorer. Fonden er en almennyttig, erhvervsdrivende fond, der har overtaget Schackenborg Slot og et dertil hørende landbrug med det formål at åbne slot og park for offentligheden.