Herskabsstalden

Den gamle smukke Herskabsstald, gennemgår netop nu en gennemgribende renovering. Vi glæder os til at stalden genåbner som café og besøgscenter foråret 2021. Til den tid, kan du nyde et lækkert måltid tilberedt af lokale råvarer eller snuppe en kop kaffe & kage.

Spis i Herskabsstalden

Lyden af hestesko mod brosten bliver erstattet af klirrende tallerkener og kaffekopper i Schackenborgs Herskabsstald. Vi er nemlig i gang med at sætte den tidligere hestestald i stand og indrette et besøgscenter, hvor I bl.a. kan nyde en let frokost, en kop kaffe og kage i kongelige omgivelser samtidig med, at I får et indblik i staldens historie. Der vil i Herskabsstalden ligeledes blive mulighed for, at afvikle selskaber, ligesom virksomheder og organisationer kan holde møder og firmaarrangementer. Herskabsstalden på Schackenborg åbner foråret 2021.

Maden bliver enkel, lækker og hjemmelavet af de gode, lokale råvarer, som gror og opdrættes i det sønderjyske. Glæd jer til en unik oplevelse på Schackenborg.

Hvis du allerede nu er interesseret i at høre mere om Herskabsstalden, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)